Technomed

logo_-removebg-preview (1)

Technomed

Un lloc informatiu per al teu gust. 

Technomed

Un lloc informatiu per al teu gust. 

¿Qué es?

La tecnologia mèdica és  l’àrea de coneixement complementària a les ciències de la salut que té com a finalitat dur a terme procediments de recerca, diagnòstic i tractament de diverses malalties sota la vigilància i la supervisió del metge tractant.

Tipus de tecnologia mèdica.

De diagnòstic: L’objectiu d’aquest tipus és identificar i determinar patologies en els pacients. Uns exemples serien una ressonància magnètica o TAC.

De prevenció: En aquest cas, són proves les quals es fan per identificar malalties perilloses als seus inicis, per prevenir una malaltia molt greu. Un exemple d’això seria una mamografia.

De rehabilitació o terapèutica:  Aquest tipus, serveix per alliberar la malaltia i corregir els seus efectes. Un exemple seria: el làser de carboni, el qual s’utilitza per al càncer de pell, odontologia, etc.

D’organització o administrativa: Aquest tipus sent l’últim, però no menys important, serveix per: detectar la reacció interna de fàrmacs, la seva implementació als ulls per recuperar la visió de llum i formes; i al cor també. Per l’exemple, es podria considerar els microprocessadors genètics.

Per més informació, pots veure dues categories més.

Desenvolupament de fàrmacs

Aquesta part és un text molt resumit del desenvolupament dels fàrmacs a través de la història, si voleu anar a veure’l, cliqueu al botó a continuació:

Evolució de les eines mèdiques

Aquesta part és un text molt resumit de la història de les eines mèdiques, si voleu anar a veure’l, cliqueu al botó a continuació: